Leather Repair NLD

REINIGEN, HERSTELLEN & BEHANDELEN

Wie zijn wij?

Mijn naam is Rob Oomen, woonachtig in Oosterhout NBR, getrouwd en vader van 3 meiden. Na enkele jaren hobbymatig betrokken te zijn in de detailing, zag ik dat er veel voorkomende problemen waren met leer en soms plastic delen. Er zijn wel wat mensen die het kunnen herstellen, maar niemand doet fulltime leerreparaties. Een echte vak-idioot voor spotrepair op leergebied is er dus niet. Dat zette mij aan het denken. Leer... een prachtig natuurproduct, vaak toegepast in luxueuze wagens, trok al langer mijn aandacht. Hier moest ik iets mee doen! Naast mijn fulltime baan ben ik wat gaan experimenteren met het herstellen van leer. Naarmate ik er meer vertrouwen in kreeg ben ik een cursus gaan doen. Hierin legden ze de basis uit en daar moest je het mee doen. Veel product-informatie en weinig praktijk. In de avonduren en weekenden ben ik gaan pionieren, ontdekken, knutselen, falen en vooral gewoon doen om uiteindelijk na +- 2 jaar Leather Repair NLD officieel van start te laten gaan! De beste keuze die ik heb gemaakt en werk elke dag met plezier.
Omdat ik vooral de focus leg op oldtimers en pre war cars, heb ik besloten om zo veel mogelijk op locatie te werken. Zo hoeven deze parels niet over de weg, hoeft er niet gependeld te worden en kan de klant meekijken tijdens het proces. Ik kom op locatie met mijn Transit die is omgebouwd tot mobiele spuitcabine. Zo is het mogelijk om grote partijen te spuiten in mijn cabine zonder dat de klant overlast heeft van mijn werkzaamheden.
Waarom adverteer ik altijd in we? Omdat mijn gezin me door dik en dun steunt en we dit uiteindelijk samen doen! Ook neem ik weleens iemand mee die mij assisteert of ik heb iemand die iets voor mij vervoerd. We doen het samen en zijn met z'n allen het team achter Leather Repair NLD.


Wat kunnen we voor u betekenen?

Voor de beeldvorming, in uw auto: 

- Krassen in deurpanelen  
- Beschadigingen in het dashboard

- Instapschade aan de bestuurdersstoel  
-
 Storende plekken aan de middenconsole
Gebruiksschade aan armleuningen
Slijtage aan het stuurwiel

Hoe gaat Leather Repair NLD in zijn werk?

- U constateert de vervuiling of schade
- Neemt contact op via WhatsApp 06 387 333 99, en als de foto's zijn doorgestuurd wordt er een offerte opgemaakt. In sommige gevallen wordt het object nog in het echt bekeken mochten er speciale wensen zijn
- We maken een afspraak
- Het mobiel atelier komt op locatie en dient tevens als spuitcabine zodat er niet met het object gependeld hoeft te worden. Het is 'klaar terwijl u wacht'. Als het object te groot is kan er in uw huis/auto/camper gespoten worden en er kan een mobiele afzuiging geplaatst om zo veel mogelijk spuitstof op te vangen. Ook zal er afdekking worden geplaatst in de omliggende zone.
- De herstelling/reparatie wordt getoond en geïnspecteerd door de klant
- Na acceptatie wordt het object terug geplaatst
- U ontvangt een factuur en kunt deze per bank, pin (alle kaarten) of contant voldoen

*Het is ook mogelijk om bij ons de herstelling uit te laten voeren. Dit is vaak het geval als het project te groot is of de reparatie te complex, om dit zorgvuldig op locatie te kunnen restaureren. Wij accepteren enkel losse delen en kunnen indien gewenst, dit ook voor u de-/monteren, ophalen en terug brengen.

 

Enkele voordelen:

  1.  Goedkoper en 99% gelijk aan de kleur van het originele interieur. Opnieuw bekleden in exact dezelfde kleur en structuur is nagenoeg onmogelijk, vind maar eens een stuk leer uit dezelfde serie bij de fabrikant van uw automerk
  2. Uw interieur terug herstellen naar originele staat, of customizen naar wens
  3. Interieur blijft ongewijzigd en van hogere waarde bij taxatie van uw klassieker - oldtimer of youngtimer
  4. Eerder klaar dan opnieuw bekleden
  5. De herstelling heeft dezelfde slijtvaste eigenschappen als het origineel. Zelfde kleuringsproces als in de leerlooierij
  6. Wij komen op locatie
  7. Relatief korte wachttijden. Vaak is de schade binnen 2 weken hersteld


Portfolio

Door op onderstaande LinkedIn of Facebook te klikken kunt u zien wat wij kunnen, doen en beleven. Helaas staan de exclusievere opdrachten niet openbaar. Dit om de privacy en veiligheid te waarborgen van onze klanten en hun parels.

Pagina van Leather Repair NLD bekijken via: LinkedIn of Facebook 


Bedankt voor uw bezoek en namens uw leerspecialist graag tot ziens!

E-mailen
Bellen
Info