Leather Repair NLD

REINIGEN, HERSTELLEN & BEHANDELEN

Parnters

Zoals u heeft gezien op onze socials vermelden wij regelmatig de plaats waar wij zijn, maar nooit de zakelijke klant. Of zij moeten ons vernoemen in hun bericht, die keuze ligt bij hun.

Waarom laten we onze klanten anoniem?

Dat is meer uit bescherming voor onze klant. De reparaties zijn veelal onzichtbaar en een koper bij onze partner wilt een auto die perfect is en geheel origineel. Geen opgeknapte rommel. Nadat wij de reparaties hebben verricht kunnen zij (bijvoorbeeld) de stoel als gerestaureerd en geheel origineel aanschouwen. Hetzelfde als bij de carrosserie,  alleen heerst er op het interieur vaak een taboe. Niet nodig, want wij spuiten het leer op exact dezelfde manier als dat dit in de looierij gebeurt. En ja, we zijn bij een looierij op bezoek geweest om te kijken of onze processen overeen komen. Wij kunnen voor een plaatselijke reparatie verzorgen, tot aan een gehele restauratie. De verf heeft dezelfde levensduur als het origineel, echter voorzien wij deze van een aantal lagen beschermende topcoat. Dit is de permanente bescherming die over de verf zit! Om kosten te besparen wordt in de auto-industrie veelal bezuinigd op de afwerking. Vaak één of geen afwerkingslaag waardoor de verf eerder wordt aangetast en later dus ook het leer. Hierdoor is de klant genoodzaakt een nieuwe hoes bij de dealer te kopen tegen extreem hoge kosten, als deze nog voorhanden zijn of een stoffeerder het geheel laten herbekleden. Een restauratie biedt dan vaak een goedkoper alternatief waarbij het leer origineel blijft. 

Onze zakelijke klanten zijn voornamelijk de oldtimer en pre-war cars handelaren, alsmede de restaurateurs. Daarnaast hebben we ook klanten in het hogere segment supercars, maar de doelgroep betreft voornamelijk het rijdend erfgoed.

Partner worden?

Leather Repair NLD is gespecialiseerd in het restaureren en reconstrueren van leder zodat de authenticiteit behouden blijft. Want ook het leer vertelt laat de levensweg van de auto zien.

Spreekt dit u aan en wilt u de originaliteit behouden? Dan zie ik u graag voor een persoonlijke kennismaking.

E-mailen
Bellen
Info